søndag 23. september 2012

Litt diverse interiørbilder

Vil her legge inn noen bilder av diverse interiør ting jeg har hjemme. Kommer nok flere bilder etterhvert, men trenger å ta noen nye. Hadde altfor mye gammelt så jeg. Men, fant noe som fortsatt er på plass hjemme hos meg og som jeg er veldig fornøyd med. Kos dere :-)


Krukker til sukker og mel kjøpte gjennom Perfect home. Skulle egentlig ønske at den til mel var noe større, eventuelt hatt en til. Men, de er utrolig fine og har man plass til det er det ingenting i veien for å sette de på kjøkkenbenken.


Dette er en vannkoker som jeg kjøpte på nille. I utganspunktet tenkte jeg å ikke kjøpe den, jeg hadde jo vannkoker fra før og trengte ikke en til. Men, den var så fin og dekorativ at jeg tilslutt kjøpte den og jeg angrer absolutt ikke. Denne kan fint stå på benken. 
Dette settet er også kjøpt på nille. Synes det var utrolig fint. Koppene kan man egentlig bruke til ganske mye. Jeg har selv hatt is i de, man kan ha kakao i de eller man kan bruke de som feks godteriskål. Fine var de :-)

Her er det litt diverse lysestaker, alle i samme stil. Liker denne stilen veldig godt og morsomt å ha i litt forskjellige størrelser og varianter. Rosene har jeg fått av Stig og de tørket jeg og har de nå til pynt. Skiltet er kjøpt på Princess og dette synes jeg var så fint at jeg måtte bare ha det. 
Stilig sett kjøpte på Skeidar. Bruker det ikke, men det står til pynt på badet. Hadde også ett stativ til dette, men det tok for mye plass og var heller ikke så fint så da valgte jeg å ikke bruke det, men kun bruke dette. Både utrolig lekkert og dekorativt.


Her er mine første sko. Hadde egentlig en plan om å få de inn i en ramme, men fant ut at de like godt kunne stå inne i skapet slik som de var. Så har nå tatt de ut av esken og satt de inn i skapet på stua. 


En utrolig fin klokke som jegkjøpte på en interiørbutikk på nett. Ser litt slitt og gammel ut, helt perfekt. En utrolig fin hylle som jeg har plassert noen av englene mine på. Har etterhvert blitt veldig glad i engler.

Dette var en ide jeg fikk hos Stig. Hvorfor skal man kun bruke knaggrekka til å feks henge opp klær? Fikk med meg denne fra Stig da han hadde den til overs. Hang den så opp på kjøkkenet, hang på 2 glassboller til lys, ett hjerte med tekst og plutselig ble det ett fint pynteinnslag på kjøkkenet. 

I og med at jeg har en del interiørblader og kommer til å fortsette å få flere er det greit å ha noe å plassere de i. Har jo en trekasse fra før, men denne begynner å nærme seg full og da måtte jeg jo ut og finne noe annet. Så jeg dro innom Nille og kjøpte disse. De var rimelige og veldig fine. Det eneste jeg angrer på i dag var at jeg ikke kjøpte 1 eller 2 til, men men...

Her er en av de 3 chocolat boksene jeg kjøpte. De var i 3 forskjellige størrelser og den største var faktisk ganske stor.  Foreløpig er de plassert i ett skap på stua slik at de skal synes så får en se etterhvert om man finner noe man kan ha oppi de også...

Håper bildene falt i smak og at dere får en fin søndag :-)

Klem fra Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar