tirsdag 8. oktober 2013

Litt oppdaterte interiørbilder

Tida går vist litt for fort og plutselig har det ikke blitt noen innlegg på veldig lenge... Og det er ikke fordi det ikke har vært noe å legge inn. Er ganske riktig fordi man har mer enn nok å gjøre. Men, forhåpentligvis roer det seg litt nå og da skal jeg prøve å komme ajour i forhold til alt som er blitt gjort her. Frem til det legger jeg ut litt diverse interiørbilder fra forskjellige plasser i huset. Stadig litt forandringer og jeg digger å tenke ut nye ideer :-) Kos dere med bildene og nyt :-)Speilet ble kjøpt på nille og det samme ble lysestakene og hjertepynten på siden. Dette er noe av det første som møter deg da du kommer inn til oss. På motsatt side ser det slik ut :


Litt mørkt bilde, men er veldig fornøyd med kjøpmannsdisken som vi kjøpte på Skeidar. Den var på tilbud så da var det jo bare å slå til.

Da du kommer inn i gang nr 2 er denne på venstre side:


Ellers i gang nr 2 har vi dette:
På badet har vi også fått pyntet opp litt: 
Da man så beveger seg videre opp i annen etasje henger denne på venstre hånd:


Da man så har kommet opp trappa ser man dette:


Inne på den nye gangen som ble til da vi lagde ett nytt soverom ser det slik ut:


Tilbake igjen nede finner du nedenfor noen bilder fra stue 2:
Helt til slutt ett bilde fra kjøkkenet, legg spesielt merke til den gamle vekta som står oppe på skapet (denne fant vi i låven):


Håper dere likte bildene og neste gang skal dere få se litt mer av hva vi har gjort av oppussing siden sist. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen :-)

Legg gjerne igjen noen kommentarer om bildene og evt hva dere liker best.

Klem fra Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar