søndag 28. juli 2013

Bytte av dør inn til stua :-)

Mellom gangen og stua var det en dør. Denne var forsåvidt fin på gangsiden, men ikke på andre siden. Og dessuten synes jeg stuen virket veldig liten da døren var igjen. Kan være greit å kunne lukke igjen her feks på vinter da det er kaldt slik at man slipper å fyre opp så mye. Ønsket var derfor å bytte ut døren med ei som man kunne se igjennom. Da kan døren lukkes, men samtidig ser man gangen. Slik så døren ut:


Da vi hadde fått tak i ny dør var det bare å sette i gang med jobben. Først ut med døra og så var det bare å rive lister og dørkarm osv. Inni veggene her er det tømmervegg så veggen var relativt tykk...Da alt var tatt bort var det bare å starte på nytt igjen. Først var det å bygge ut slik at karmen passet og så kunne karmen settes inn. Og til slutt kunne vi liste rundt slik at det ble helt perfekt. Da alt dette var på plass gjensto det kun å sette på plass døren og få justert denne. Og tilslutt sette på nytt dørhåndtak.
På dette bildet ser man tydelig forskjell på før og nå. Det ble knallfint og utrolig lekkert. Angrer ikke på at vi gjorde dette. Etterhvert blir det sannsynligvis samme dør mellom gangene også slik at det åpnes opp litt der og at det slippes inn mer lys. Døra som står der i dag er forholdsvis ny, men i og med at vi skal dele opp ett rom oppe kan vi få bruk for den døra der.

Kom gjerne med kommentarer på hvordan du synes det ble.

Ha en fin dag.

Klem fra Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar