fredag 26. juli 2013

"Ekstrarom" innenfor soverommet

Innenfor soverommet var det ett rom som egentlig var ganske mørkt og trist. Det var delt opp i to med vegg og dør i mellom. På det første rommet var det teppe og plater både i tak og på vegger. Egentlig ikke noe veldig koselig rom.På det første bildet ser dere hvordan det var da veggen fortsatt var der. På de to neste bildene er veggen revet og plater på vegger og tak er fjernet. Samt at teppet er borte. Rommet er ikke veldig stort, men da alt skal males hvitt blir det plutselig veldig stort. Attpåtil hadde vi en hylle som skulle inn på rommet og som også måtte males hvit.


Begynte med å male taket og veggene og allerede etter at dette var gjort begynte man å se at dette kom til å bli ett veldig fint og koselig rom.


Før gulvet ble malt malte jeg skapet slik at jeg bare kunne la det stå inne på rommet. Dette ble mye lettere enn å male det ett annet sted og så få flyttet det inn her.


Til slutt var det bare å male gulvet og få satt opp lister:
Fikk så kjøpt skap på Ikea, to smale skap slik at vi kunne ha litt oppbevaring her. Satte også inn ett hvitt skap jeg hadde tidligere med kurver i og har også satt inn en kommode her slik at det i den nederste skuffen kan gjemmes bort diverse ledninger. Rommet ble bare så fint og jeg er så fornøyd med dette rommet i dag. Her er det muligheter for mye oppbevaring.
Skulle nesten ikke tro det var samme rom, men ved å åpne opp rommet og ha ett rom istedefor to og ved å male det hvitt ble det både lyst og trivelig. 

Kom gjerne med tilbakemeldinger på hvordan du synes at rommet ble.

Ha en fortsatt fin dag i det nydelige sommerværet.

Klem fra Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar