søndag 26. august 2012

Oppussing av gammel kommode

Jeg har stort sett malt over alt i leiligheten og pusset opp mye møbler, så derfor fant jeg ut at jeg også skulle ta det siste soverommet som kaninene bruker. Det begynte med en tanke om å male vegger og vinduskarm. For å slippe å ta ett valg da det gjaldt maling valgte jeg å bruke samme farge som gang, stue og kjøkken - nemlig cafe latte på veggene og hvitt i vinduskarm. Det at rommet skulle males innebar også at klesskapet som sto der måtte ut. Da jeg forsåvidt trengte noe oppbevaringsplass ble det til at jeg fikk en gammel kommode av mamma og pappa. Denne skal vistnok være over 100 år gammel og var lutet. Denne skulle males hvit. Før prosjektet tok til så den ut som på bildet under.

Det ble selvsagt mye mer jobb enn man egentlig hadde sett for seg. Malte først hele kommoden både på innsiden og utsiden og etter dette ble alle 4 skuffene malt på fremsiden og inni. Da det første strøket var unnagjort var det bare å starte på strøk nr 2. Som sagt, det tok mye tid, men resultatet ble jeg veldig godt fornøyd med. Etter at strøk nr 2 var unnagjort så kommoden slik ut:Fikk så satt den inn på soverommet, men var ikke helt hundre prosent fornøyd og tok dermed ett strøk nr 3 på de flatene som synes. Da dette var unnagjort og malingen tørket så var det tid for å pynte litt. Hadde vært innom Nille og kjøpt en fin liten kommode som jeg har diverse sysaker oppi. Boksen med hyssing er kjøpt på nettet og det samme er chocolat boksen. Chocolat boksen er forøvrig den største av tre stykker som ble solgt i en pakke. Det ferdige resultatet ble som på bildet under.


Synes de chocolat boksene var utrolig fine og dekorative. Og passet jo utmerket til en som er så glad i sjokolade om meg. Tok ett bilde som viser den litt bedre også.


Som sagt så ble jeg meget godt fornøyd med resultatet og kommoden ble utrolig fin i hvitt. "Søylene" på hver side kom også godt frem da den ble i en annen farge.

Håper dere likte resultatet. Ha en fortsatt fin kveld.

Klem fra Hege
1 kommentar:

  1. Kjempefin, Hege.
    Liker stilen din veldig godt ;)

    Mvh Hilde.

    SvarSlett