fredag 8. august 2014

Oppussing av ytterste gang


Lenge siden siste innlegg nå, men det har vært nok å henge fingrene i og været har vært strålende. Ergo liten tid inne til oppdateringer. Men, her kommer det ett nytt innlegg med ett nytt prosjekt som har blitt gjennomført siden sist. Helt fra første gang jeg kom inn i huset her var min konklusjon klar, veggen i ytterste gang som er en tidligere tømmervegg skulle ALDRI vært malt. Men, har frem til nå sagt at det ikke blir aktuelt å pusse ned det… Men, så en tirsdag kveld fikk jeg allikevel det for meg at her skulle det pusses og gangen males lik den innerste… Som sagt så gjort, onsdag ble gangen ryddet. Legger med ett bilde under av hvordan det så ut.


Så var det bare å kjøre på med å kvitte seg med malingen og få frem tømmerveggen. Må ærlig innrømme at jeg mange ganger lurte på hva jeg egentlig drev med, men det var jo bare å fortsette da man først hadde begynt. Og etterhvert begynte man jo også å ane at dette kom til å bli utrolig kult. Onsdag, torsdag og fredag kveld gikk med på å pusse veggen.
Da alt var pusset ned gikk jeg over med vanlig 80 pussepapir for å få bort ujevnheter. Allerede da det var pusset ned var resultatet utrolig fint. Tok til slutt og beiset over med interiørbeis i fargen drivved. Malte så alle veggene med fargen cafe au lait som er den samme som innerste gang. Gangen ble en helt annen og jeg må nok si at jeg er glad jeg tok jobben med å forvandle gangen. Legger med ett bilde under av hvordan det ble da alt av møbler hadde blitt satt på plass igjen. 


Kom gjerne med tilbakemeldinger på hva du synes om dette. Kommer forhåpentligvis ett nytt innlegg om ikke altfor lenge, frem til da kos dere og ha en fin helg.

Klemmer fra Hege


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar