torsdag 3. juli 2014

Litt diverse oppdaterte interiørbilder


Har pyntet og stæsjet litt flere plasser i huset i det siste. Under ser du lykter laget av Norges glass, den ene henger på kjøkkenet og de to andre henger på stua. Synes det ble veldig fint å spraye lokkene svarte og henge de opp i svarte lenker. Enkelt og billig og veldig greit å få til.Dette er hjørnet hvor de to lyktene er hengt opp. Her har vi hengt opp ett vindu som vi fant i låven. Kjøpt veggord og satt på rutene. Synes det ble veldig dekorativt og pyntet veldig opp.


Under ser du vinskapet jeg har laget. Da vi ikke fant ett som passet i størrelse osv var det like greit å lage ett selv. Her er det plass til totalt 15 flasker og på toppen har vi satt koppestativet. Tilslutt ble det satt på ett veggord og det ble prikken over ien.Gangen vår. Her har vi satt 2 av stolene vi kjøpte på loppemarked. Disse var grønne og ble veldig mye finere da de ble malt hvite. Synes det har blitt veldig koselig her og det er alltid like koselig å komme inn i gangen her da man kommer hjem.


Hjørnet på tv stua vår. Her har blant annet den nyeste lykta fått plass. Kjøpte den på Feel og den som er hakket mindre er satt på soverommet vårt. Koselig med lykter og kabeltrommelen her.


Trappa opp til 2. etasje. Kjøpte disse 2 boksene på KID i dag (halv pris på de) og viste ikke helt hvor jeg skulle plassere de. Men, synes det ble veldig fint og sette de her så de får nå stå her en stund i alle fall.


Dette er det første du ser da du kommer opp i 2. etasje. Synes det veggordet var så fint og fordi om jeg var usikker på hvor det skulle settes da jeg kjøpte det så ble det allikevel bestilt. Og her kom det virkelig til sin rett.


Her er det koselig soverommet vårt. Fikk satt inn den gamle kommoden her og den passet veldig fint inn ved siden av speilet. Og da en fikk hengt opp lykta ved siden av ble det helt perfekt. Sengegavelen har endelig fått ett veggord og det ble superfint. Kjempefornøyd med all jobben som er gjort på soverommet og her kan en virkelig sove godt.Det var en liten oppsummering av litt av det som er gjort osv da det gjelder interiør. Kom gjerne med tilbakemeldinger om du har noen. 

Ha en fortsatt fin kveld.

Klem fra Hege.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar