søndag 29. juni 2014

Fra kommode til skap

Vi hadde en kommode stående på kontor / gjesterom som egentlig ikke ble brukt til allverden. Stig hadde litt småtteri i de 2 skuffene som var øverst ellers var resten tomt. Jeg fikk dermed en ide om å gjøre om dette til ett skap. Under kan du se hvordan kommoden så ut.


Som sagt så gjort. Tok ut alle skuffene og fant da ut at bakveggen også måtte byttes ut. Hadde tidligere hatt diverse modemer osv i nederste skuff og hadde laget hull for å få ledningene ut. Bildet under viser hvordan dette så ut.


Måtte da tenke litt videre på hvordan jeg skulle løse dette. I låven hadde vi mye materialer så fant det jeg trengte der. Da alt av skuffer og bakveggen var tatt ut så det slik ut:


Da var det bare å sette i gang med å lage ny vegg og sparkle der hvor skuffene hadde vært. Synes bakveggen ble veldig bra.


Da dette var gjort måtte først toppen pusses. Denne var jo malt i samme farge som resten av kommoden og det måtte vek. Etter å ha fått pusset bort alt dette ble først hele resten av kommoden malt hvit før jeg tok på interiørbeis med fargen drivved på toppen. Så var det bare å skjære til hyller ut av noen plater vi hadde i låven. Da ble plutselig kommoden ett skap:


Og da det kom på plass ett par kurver og litt pynt ble det riktig så bra.


I og med at den ble så fint var det litt dumt å sette den på kontor / gjesterom. Den ble så flyttet ut i gangen slik at du ser den da du går opp trappa til 2. etasje. Fikk satt på nye knotter og fikk plassert ett skilt på toppen og det ble helt perfekt. Ikke lett å få tatt bilde da det står slik det gjør i dag, men det ser sånn ca slik ut:


Ble selv veldig fornøyd med resultatet og nå ser den mye bedre ut enn det den gjorde tidligere. Ett godt tips til alle som eventuelt har ett skap eller en kommode de ikke bruker, det kan faktisk forvandles til noe helt annet uten at det tar altfor lang tid.

Håper du har hatt en strålende helg :-)

Klem fra Hege

4 kommentarer:

 1. Så flink du er Hege! Veldig inspirerende! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Linn Andrea 😃

   Slett
 2. Imponerende hva du (dere?!) får til. Dette ble jo utrolig fint. Forstår ikke hvor du/dere får det fra!!!!

  SvarSlett
 3. Tusen takk 😃 noe tenker en ut selv, noe finner man inspirasjon til på nett og da er det bare å sette i gang 😃

  SvarSlett