lørdag 28. juni 2014

Ooopppsss…. Tida går vist litt for fort...

Hei alle sammen.

Ser at det er en stund siden forrige innlegg nå. Og det er ikke fordi det ikke har vært noe å skrive om, heller det at det er en del som har skjedd og dermed har det ikke blitt tid til å skrive.

Tenkte derfor jeg skulle sette meg ned nå og oppdatere dere på ett av de største prosjektene vi har drevet med. Nemlig utvidet terrassen og fått en terrasse som går langs hele huset. Dette var noe vi pratet på allerede da vi kjøpte at vi ønsket å slå sammen terrassen utenfor stua og den ved inngangspartiet. Vi hadde jo allerede lagd hull til søylene i fjor høst så da våren kom satte Stig i gang med å støpe. Legger med ett bilde (noe dårlig, men…) som viser sånn ca hvordan det var:


Stig hadde en del fri i forbindelse med jobbytte så det var han som gjorde mesteparten av jobben. Og mye jobb var det…


Her er Stig i gang med å legge grunnlaget for den nye terassen.


Her har han kommet noe videre. Ble tatt litt få bilder, men etter utallige timer med jobb begynte etterhvert terassen å få den formen den var tenkt og ting begynte å falle på plass.


Her er mesteparten av gulvet kommet på plass og da var det rekkverket sin tur..


Tilslutt var det mye småplukk igjen og finjusteringer og det var nesten det som tok mest tid. Men, da alt dette var på plass kunne jeg etterhvert begynne å få på plass ting dit det passet. Og jaggu meg fikk vi ikke kjøpt nye stoler, paller og bord også til å ha på terassen. 



Ble også til at jeg laget en putekasse / sittebenk til terassen. Her er det god plass til å sitte og samtidig kan putene legges her da de ikke brukes. Denne skal etterhvert males hvit. Ble vel ikke så verst til å være hjemmelaget.


Fikk også sprayet ett svart bord vi hadde og malt to stoler hvite slik at vi fikk satt noe under gangvinduet. Her var det litt tomt da det ikke sto noe der. Kjøpte også denne fine engelen som det gikk ann å sette en blomst i og det ble veldig koselig.


Det siste som ble gjort var at jeg tok en pall vi hadde og malte den hvit. Denne hang jeg på veggen med litt diverse pynt og de to siste putene hengende nederst. (Ønsker etterhvert å bytte ut utelampa med en annen og penere en, men vi får ta det etterhvert).



Vi ble veldig, veldig fornøyd med den nye terassen vår og vi har fått mye bedre plass nå. Håper på mange fine dager ute der, er i alle fall nok av sitteplasser man kan kose seg på.

Kom gjerne med tilbakemeldinger på hva du synes om den nye terassen vår.

Ønsker dere alle en riktig fin lørdag og fortsatt god helg.

Klem fra Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar