lørdag 22. mars 2014

Ny sengegavl

Hatt en plan en stund om å få ordnet en sengegavl på soverommet vårt. Har jo byttet ut noen dører i huset og hadde dermed en gammel en som var satt på låven. Har sett at andre har brukt dette som sengegavl og tenkte at det må da vi også kunne gjøre. Var ikke mye forarbeid som trengtes, men døra ble tatt med inn - vasket og malt over ett strøk med hvit maling.



Da  vi først skulle ha på plass sengegavl hadde jeg også lyst til å få på plass nye lamper og få de vekk fra nattbordene som ikke er så veldig store. Stig hadde med seg to lamper som jeg synes var fine bortsett fra skjermen. Kjøpte derfor nye skjermer og da ble de veldig fine og da var det bare å få på plass sengegavlen og til slutt få plassert lampene. Resultatet ble veldig, veldig bra og jeg er storfornøyd med både sengegavl og lamper.



Ble også en liten hylle øverst som vi satte litt bilder på. Greit å bruke opp ting man bytter ut synes jeg, da slipper man også å kaste så mye. Kom gjerne med tilbakemeldinger på hvordan dere synes det ble.

Ønsker dere alle en fortsatt fin lørdag og helg.

Klem fra Hege

1 kommentar:

  1. Dette ble jo veldig fint, og står i stil med alt du og Stig foretar dere. Fint at du ser nytteverdien i ting, og gjør noe fint ut av det istedenfor å kaste det. Smart løsning med de fine lampene. En annen ting som er fint er at begge speilene er like store, det gir fin symmetri. Nok en bra jobb, lykke til med flere prosjekter!

    SvarSlett