søndag 31. mars 2013

Oppussing av nytt hus

Her har det skjedd mye siden 01. mars. Vi har rukket å gjøre mye siden vi tok over. Ikke bare har vi tømt ett hus og en leilighet, men vi har jaggu meg rukket å gjøre en del av det vi har tenkt å gjøre også. Vi kan begynne med det viktigste, nemlig soverommet vårt :-) Dette var ikke mye å skryte av, blå farge på veggene og gulvet var heller ikke pent. Og innebygd skap var vel heller ikke akkurat det vi ønsket oss.



 

På bildene er gulvet allerede fjernet. Da var det bare å få ut skapet og ikke minst få vekk vasken. Begge deler utført av Stig, han er rivemester. Da alt var fjernet fikk vi ett stort og fargerikt rom...



Den blåfargen var egentlig grusom og vi gledet oss masse til å få en annen farge. Fargen vi valgte var muskattnøtt, en grå/brun/beige farge. Fant den da jeg søkte litt på nett angående farge på soverom og da kom jeg over en blogg hvor det var malt i denne fargen. Synes den var knallfin med en gang og Stig var enig i at denne tar vi. Så malingen var med på flyttelasset fra Løten. Så da alt var ribbet var det bare å sette i gang med maling :-)



Resultatet ble fantastisk bra. Var innom TK Gulv og interiør på Hamar og fant gulvet vårt der. Gulv med tekst på og det skulle vise seg at fargen på gulvet sto utrolig bra til fargen på veggen. Da all malingen var unnagjort begynte gulvlegging.





Taklampen ble også skiftet ut, denne ble faktisk kjøpt samme dag som vi så på huset og altså før vi hadde kjøpt huset... Resultatet ble utrolig bra og jeg vil påstå at vi har fått ett utrolig fint soverom :-) Mangler en liten bit taklist og venter på 2 nattbord som er bestilt. Også må vi innom Ikea og få kjøpt garderobeskap. Pr nå bruker vi rommet innenfor som klesrom og det kommer nok også til å bli brukt som oppbevaringsrom senere også. Resultatet ble som vist nedenfor:






Kom gjerne med tilbakemeldinger på resultatet. Skal prøve å få lagt inn ett nytt innlegg om kort tid med neste prosjekt som vi har fått gjort. Imens ønsker jeg alle en fortsatt fin kveld :-)

Klem fra Hege

PS! En liten oppdatering. Vi har nå vært på Ikea og fått kjøpt skap. Så nå har vi endelig skap på soverommet og det ble knall fint :-)


Ble ett utrolig fint soverom og vi har også fått gjort store endringer på "kottet" innenfor. Skal skrive mer om det i ett annet innlegg og må bare si en ting: GLED DERE :-) Det rommet ble superdupert fint og vi er fantastisk fornøyd med resultatet :-)

2 kommentarer: