fredag 22. november 2013

Endringer av bad del 2

Nevnte i forrige innlegg at jeg hadde litt flere planer for badet. Og som vanlig skjer ting fort her hos oss. Da speilene først var på plass ble det plutselig mer som måtte endres. Slik så innredningen ut:


Innredningen har vært helt grei, men har aldri likt farge veldig godt. Og da først det ble hvite speil så måtte jo resten bli hvitt også. Lurte litt på å få noen til å spraylakke det, men tenkte som så at det måtte da gå ann å male det hvitt ved å bruke rulle. Prøvde så først en skuff på baksiden og det fungerte kjempebra. Så da tok jeg av resten av dører og skuffer og fjernet håndtakene. Malte alt i 3-4 strøk og fikk kjøpt nye håndtak og knotter på Clas Ohlson. Og plutselig hadde vi fått nytt bad for en tusenlapp. Bare se på resultatet:



Ble utrolig fornøyd med resultatet og det ble ett helt annet og mye lysere bad :-)

Ønsker dere alle en riktig fin helg :-)

Klem fra Hege

lørdag 9. november 2013

Endringer på bad

Man tror man er ferdig med ting, men så får man plutselig nye ideer. Det her gjelder definitivt her i huset... Da jeg tror at jeg snart er ferdig, ja så dukker det plutselig opp nye ting.

På badet har vi jo tidligere "bare" byttet ut dusjen, så det er vel ikke det rommet det har vært størst endringer på. Nå har vi jo endelig fått elektriker til å montere vifta som Stig satte inn tidligere høst og vi har også fått satt inn en varmeovn her. Så da fikk jeg jo enda flere gode ideer. Speilene over vaskene har vært helt greie, men ikke av de fineste. Legger ved ett bilde av hvordan de så ut.


Har vært litt på jakt etter nye speil en stund, men jeg vet jo hva jeg vil ha og da er det ikke alltid like enkelt og finne akkurat det man ønsker. Men, så traff jeg blink. Var først innom Skeidar her en lørdag og så ett speil som kunne passe. Etter å ha målt og tenkt litt resten av helga fant jeg ut at det speilet måtte bare bli bra. Ikke var det dyrt heller. Så da mandagen kom og jobbdagen over var det innom Skeidar. Og jeg må si at det ble skikkelig fulltreffer. Ble skikkelig flott og jeg er superfornøyd. Bare se på det her:


Har litt flere planer også, men det får jeg komme tilbake til en annen gang.

En annen ting jeg også har fått satt inn på badet er en gammel taburett som jeg fant på låven (har flere der). Den så ikke helt bra ut og bildet under sier vel egentlig sitt:


Men, ingenting er umulig tenkte jeg og satte i gang. Taburetten ble pusset ned først og så vasket. Så ble beina malt hvite og selve sitteplaten malt grå. Dette fordi det da passer best i forhold til farger på badet. Resultatet ble ganske bra:


I stedefor å stå på låven gjør den nå nytten sin som en taburett hvor en blant annet kan legge fra seg klær og det er jo mye bedre. 

Blir nok antakelig til at jeg tar inn en taburett eller to til, men må bare vite hvor den/de skal stå først.

Håper dere alle har en fin kveld og helg :-) Kos dere resten av helga :-)

Klem fra Hege

søndag 3. november 2013

Innedag

I dag har ikke været vært det beste så dagen har blitt tilbrakt inne. Begynte dagen med å lage horn med ost og skinke. Det var veldig godt. Ellers av dagen har det blitt gjort litt forefallende her og der. Malt ferdig noen lister, vasket litt og ryddet litt. Håper dere har hatt en fin helg og en flott søndag tross været.

Klem fra Hege